0485-511605
Onderdelen bestellen

Onderhoud en reparatie


Landbouwmachines worden steeds groter, onze werkplaats dus ook.  In ons nieuwe onderkomen hebben we voldoende ruimte, zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Onze monteurs worden doorlopend bijgeschoold om bij te blijven met de moderne technieken. Doordat zij merk-specifieke opleidingen volgen, kennen ze de machines door en door.

We gebruiken enkel originele onderdelen en hebben een eigen hydrauliek- en aircoservice. 

Onderhoudsbeurt

Tractoren en landbouwmachines hebben onderhoud nodig. Om betrouwbaar te blijven, voor goede prestaties en een langere levensduur.  

Met de kennis die we in huis hebben, wordt een onderhoudsbeurt volledig en vlot uitgevoerd. Wij beschikken over de nieuwste diagnoseapparatuur voor het opsporen van defecten en storingen. Daarnaast kunnen we software updates toepassen, zodat de machines goed blijven functioneren.

Bij oogstmachines voeren wij de ‘Nachernte’-check uit. Dit doen wij volgens de richtlijnen van Claas, waarmee je aan de garantie- en verzekeringsvoorwaarden voldoet.*

Spoedreparatie

Bij spoed komen we met onze compleet ingerichte service-bus op locatie. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat.

Particulieren

Wij hebben ook een tuin- en parkafdeling voor particulieren.

Contactpersoon onderhoud en reparatie

Willem Koks

T: 0485-511605

*Let op! Van trekkers en oogstmachines die meedoen met Claas xtraCARE programma moet het onderhoud en de veiligheidskeuring van het object tijdig uitgevoerd worden. Wanneer dit niet volgens het voorgeschreven onderhoudsschema gebeurt, betekent dit een uitsluiting van de dekking bij schade. Verzekeringsmaatschappijen zien hier strikt op toe. Vraag naar de voorwaarden.