0485-511605
Onderdelen bestellen

Deze Duitse fabrikant van universeel strooiers en silagewagens is reeds jaren een begrip in west-Europa maar ook ver daar buiten.
Dit is opgebouwd door de marktleider in professionele strooiers door middel van het leveren van machines van hoge kwaliteit kwaliteit en uitstekende strooieigenschappen. Daarnaast door een adequate service verlening.
Door de vele modellen en uitvoeringsmogelijkheden kan Tebbe iedere gebruiker de juiste oplossing bieden.

Lmc Gennep BV is al meer dan 35 jaar importeur van Tebbe. Hiermee heeft Lmc Gennep BV dan ook een enorme ervaring op het gebied van de universeel strooiers. Daarnaast beschikt Lmc Gennep dan ook over grote voorraad aan onderdelen. Daarom is Lmc Gennep BV dan ook de juiste partner voor uw strooiers.

Tebbe strooiers.

De Tebbe LS serie bestaat uit twee modellen. De LS 120e en 120t. Het zijn dezelfde breedstrooiers verkrijgbaar op enkele as als 120e en op een tandemonderstel als 120t.

De Tebbe DS serie bestaande uit 3 modellen zijn de breedstrooiers voor de gebruiker die wat meer volume mee wil nemen. De strooiers zijn allen voorzien van een tandemonderstel. De DS 140 en 160 zijn betreft afmetingen gelijk, alleen heeft het toegelaten gewicht is met respectievelijk 14 en 18 ton het grootste verschil. De DS 180 is de grootste uit deze serie met een toegelaten gewicht van 20 ton.

De Tebbe HS serie omvat een aantal modellen meer. De HS serie is de meest robuuste strooier voor de intensievere gebruiker die in korte tijd veel wil doen.
De HS 120 is de enkelasser uit deze reeks. Maar wel een met enorme capaciteit.
De HS 180 en HS 200 zijn de strooiers indien er meer getransporteerd moet worden of indien er meer geladen moet kunnen worden.
Indien volume rijke producten geladen moeten worden en er veel transportbewegingen plaats vinden zijn de HS 220, 240 en 320 hier uitermate voor geschikt.

De Tebbe MS serie kenmerkend door de enorme grote wielen is een broer van de HS serie alleen qua model heel anders. Wel een breedstrooier. De MS 130 en MS 140, respectievelijk met boven-en onderaanspanning, zijn de enkelassers uit deze serie.
De MS 240 als gestuurde en hydraulisch geveerde tandemasser, met een inhoud tot wel 25 m3 is een alternatief voor de HS 220 en 240.

De Tebbe TS serie is een machine met verticale strooiwalsen! Geschikt voor het verwerken van stalmest. De TS 120 en TS 160 zijn de enkelassers uit deze serie die zich enkel onderscheiden van elkaar door het verschil in laadruimte. De TS 240 is als gestuurde en hydraulisch geveerde tandemasser de machine indien men grote hoeveelheden mee wil nemen door zijn inhoud tot wel 25 m3.

Al deze modellen kenmerken zich ook door de vele mogelijkheden betreffende de uitrusting. Hierdoor is het mogelijk om de zo uit te voeren zodat deze perfect past bij uw bedrijfsvoering.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Geijkte weeginrichting, LMC Gennep BV heeft reeds jaren ervaring met het uitvoeren van strooiers met een weeginrichting die voldoet aan de regelgeving betreffende mesttransport voor intermediairs.
  • Indicatieve weegsytemen. Is voor u een indicatie voldoende? Ook dat kan.
  • Automatische smeersystemen, vereenvoudig uw onderhoudswerkzaamheden en kies voor een van onze smeersystemen.
  • Isobus bediening. Met deze computer strooit u precies datgene waar u het hebben wilt. Lmc Gennep en Tebbe hebben hier al geruime tijd ervaring mee. Referenties? Geen probleem. Bel ons en wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.
  • Luchtdrukwisselsysteem, bespaar uw banden, de bodem en brandstof. Duur? Dat valt wel mee. Graag lichten wij u de verschillende mogelijkheden toe.
  • De kanten afwerken. Met onze hydraulische grensstrooier is dat geen probleem.

Rechttoe-rechtaan? Ook dat kan!

Tebbe Silagewagens.
Voortgekomen uit het idee om machines breder in te kunnen zitten.
De silagewagens van Tebbe zijn altijd gemonteerd op een wisselchassis. Zodat men een strooier-opbouw ofwel silage-opbouw op eenzelfde chassis kan gebruiken.
De aandrijving van de losbodem kan ook gebruikt worden om een strooier aan te drijven.
Er zijn 3 modellen, de 450 en de 500 als tandem en de 600 als tridem.
Met een laadruim lengte van 7,5 mrt, 8,2 mtr en 9,5 mtr hebben ze alle drie dezelfde laadruim breedte van 2,4mtr.
Naar wens zijn ze ook te verkrijgen met dosseerwalsen.

Meer informatie is te vinden op www.tebbe-landmaschinen.de

 

 


Gebruikersnaam:
Wachtwoord: